lauantai 16. marraskuuta 2013

Banaanipannukakut hirssihiutaleilla


Ostin kesällä kokeeksi hirssihiutaleita. Risenta-hirssihiutalepaketin takana oli ohje näille pikkupannareille. Tein siis niitä. Ihan kivan makuisia, pehmoisia naposteltavia!

Banaanipannukakut hirssihiutaleilla
 
(10-12 pientä pannukakkua)

1 dl vehnäjauhoja (laitoin puolikarkeita spelttijauhoja)
 
1 1/2 dl hirssihiutaleita
 
2 tl leivinjauhetta
 
1/2 tl ruususuolaa
 
1 iso kypsä banaani
 
1 iso kananmuna
 
2 rkl voisulaa (käytin kookosöljyä)
 
2 1/2 dl maitoa

Sekoita kulhossa kaikki kuivat ainekset. Muussaa banaani haarukalla ja lisää se voin ja maidon kanssa seokseen. Vatkaa muna joukkoon ja anna taikinan seistä noin 10 minuuttia.

Paista pienet pannukakut voissa kullanruskeiksi, noin 2-3 minuuttia molemmilta puolilta. Tarjoile raejuuston ja banaaniviipaleiden kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti