Äiti toi viime viikolla tuliaisiksi kaksi
nieriäfileetä ja tällaisen ruoan niistä tein. Couscous on usein
ystäväni, jos on kiire tai lasten takia ei voi pitkään keskittyä
ruoanlaittoon. Se on niin helppo ja nopea valmistaa, se sopii monen
ruoan kanssa ja se on hyvää!
Nieriää ja porkkanacouscousia
kaksi nieriäfilettä
sitruunapippuria (en mitannut)
ruususuolaa (en mitannut)
tuoretta persiljaa
Poista ruodot
nieriäfileistä. Mausta sitruunapippurilla ja suolalla. Paista
leivinpaperoidulla uunipellillä 200-asteisessa uunissa 20-30 minuuttia.
Ripottele päälle tuoretta persiljaa.
Couscous
2,5 dl vettä
2,5 dl couscousia
1 tl ruususuolaa
1 rkl rypsiöljyä
100-200 g höyrytettyjä porkkanalohkoja
Kiehauta vesi
kattilassa ja sekoita siihen suola. Ota kattila pois liedeltä ja kaada
sinne couscoussuurimot. Anna hautua kannen alla noin viisi minuuttia.
Lisää öljy ja sekoita haarukalla seos irtonaiseksi. Lisää joukkoon
porkkanat.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti