Resepti on Idée Crème Bonjour II, jossa on juustoisia reseptejä ruoanlaittoon ja leivontaan. Tässä ohje miten itse tein.
Mieluinen lihamakaronilaatikko
400 g sarvimakaronia
1 sipula
1 1/2 l vettä
2 tl ruususuolaa
500 g paistijauhelihaa
200 g valkosipulituorejuustoa (laitoin 100 g ruohosipuli- ja 100 g kantarellituorejuustoa)
1/2 tl paprikamaustetta
ripaus jauhettua valkopippuria
Kuori ja pilko
sipuli pieniksi kuutioiksi. Lisää makaronit ja sipulikuutiot kiehuvaan,
suolalla maustettuun veteen. Keitä makaronit lähes kypsiksi. Murustele
jauheliha kiehuvaan makaroniseokseen ja hauduta viitisen minuuttia.
Lisää tuorejuusto, paprikajauhe ja valkopippuri ja sekoita. Kaada koko
kattilan sisältö voideltuun uunivuokaan. Paista 180-asteisessa uunissa
40-50 minuuttia.
Tämä määrä riittää joko kahteen pienehköön uunivuokaan tai yhteen suurempaan (lasagne)vuokaan.
Ripottelin päälle vielä vähän juustoraastetta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti