Tätä syömme silloin tällöin. Ohje on Yhteishyvä-lehden Ruokalehti 1/04-liitteestä.
Chili con carne
400 g paistijauhelihaa
1 rkl öljyä
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
1 punainen paprika
400 g tomaattimurskaa
2 rkl tomaattisosetta
400 g valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1/2 tl chilirouhetta
1 tl ruususuolaa
1 tl oreganoa
1 tl kanelia
Ruskista
jauheliha pannulla. Lisää hienonnetut sipulit ja valkosipulit. Poista
paprikasta kanta ja siemenet ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi (leikkaan
usein kuutioiksi). Lisää pannulle paprikasuikaleet, tomaattimurska ja
pavut. Mausta chilirouheella, suolalla, oreganolla ja kanelilla. Anna
kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia. Tarjoile perunan
tai riisin sekä raikkaan salaatin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti