Tämänkin ohjeen löysin Yhteishyvä-lehden
Ruokalehti 3/06-liitteestä. Laitoin vaan palsternakan sijaan enemmän
porkkanaa. Seuraavaksi aion kokeilla tätä palsternakan kanssa.
Kreolilainen broileri
3 maustamatonta broilerin rintafilettä
1/2 tl ruususuolaa
1/2 tl mustapippuria
2 sipulia
3 porkkanaa
(tai 2 porkkanaa ja 100 g palsternakkaa)
1/2 paprikaa
1 rkl öljyä
1 tl timjamia
1 tl oreganoa
2 dl vettä tai valkoviiniä
1/2 tl ruususuolaa
2 laakerinlehteä
400 g tomaattimurskaa
3 rkl tuoretta persiljaa
Paloittele
broilerin fileet. Mausta fileet suolalla ja mustapippurilla. Kuori ja
paloittele sipulit, porkkanat (ja palsternakka). Pese ja suikaloi
paprika.
Kuumenna öljy
pannulla ja paista siinä broilerinpaloja ja sipuleita kevyesti. Mausta
timjamilla ja oreganolla. Lisää neste, suola, laakerinlehdet, porkkanat,
(palsternakka) ja tomaattimurska. Hauduta noin 10 minuuttia. Lisää
paprika ja hauduta vielä 5 minuuttia. Lisää hienonnettu persilja.
Tarjoile riisin ja salaatin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti