Löysin Kiireisen kokkaajan
keittokirjastani helpon broilerilaatikkoruoan. Tässä ohje miten itse sen
tein. Tämä riisi-broilerilaatikko on tosi samantyyppinen kuin tämä ruoka.
Riisi-broilerilaatikko
4 kpl broilerin rintafilepaloja
2 rkl rypsiöljyä
3/4 tl ruususuolaa
noin 1/2 tl broilerimaustetta
3 dl tummaa riisiä
2 pienehköä punasipulia
1 valkosipulinkynsi
6 dl vettä
1 kanaliemikuutio
Kuorruttamiseen
200 g ranskankermaa (kermaviili käy myös hyvin)
1 kananmuna
3 dl juustoraastetta
Hiero broileripalat öljyllä, suolalla ja
broilerimausteella (pilkoin palat myös vähän pienemmiksi paloiksi).
Laita voidellun uunivuoan pohjalle riisit sekä silputut sipuli ja
valkosipulinkynsi. Kiehauta vesi ja liuota sekaan kanaliemikuutio. Kaada
liemi vuokaan. Lado päälle broileripalat. Paista 200-asteisessa uunissa
noin 30 minuuttia, kunnes broileripalat ovat kypsyneet.
Yhdistä ranskankerma/kermaviili, muna ja
juustoraaste. Levitä seos vuokaan broilerien päälle. Nosta uunin
lämpötila 250 asteeseen ja laita vuoka uuniin noin 10 minuutiksi tai
kunnes pinta on saanut vähän väriä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti