Tällaista broileriruokaa tuli tällä kertaa
tehtyä. Broilerista tuli ihanan mureaa. Rakuunaa tuleekin aika harvoin
käytettyä ruoissa, vaikka hyvän maun antaakin. Ohje on Tammen uusi
keittokirja-kirjasta.
Broilerinrintaa rakuuna-kermakastikkeessa
500-600 g broilerinrintaa
1 dl vehnäjauhoja
1 tl ruususuolaa
1/4 tl valkopippuria
1/4 tl paprikajauhetta
Paistamiseen
1 rkl öljyä (laitoin rypsiöljyä)
1 rkl voita
2 dl kuohukermaa (ei ollut, laitoin ruokakermaa)
tilkka vettä
2 tl rakuunaa
pieni sipuli (jätin pois)
pala paprikaa (jätin pois)
Sekoita jauhot ja mausteet ja pyöritä
lihapalat seoksessa (minä sivelin mausteet edellisiltana
broileripaloihin, annoin maustua yön yli ja kääntelin ne sitten
jauhoissa). Kuumenna öljy ja voi paistinpannussa ja ruskista
broilerinpalat siinä joka puolelta. Lisää kerma ja sen verran vettä,
että broileripalat melkein peittyvät. Lisää rakuuna. Silppua sekaan
sipulia ja paprikaa. Hauduta 30-40 minuuttia.
Tarjoile keitetyn riisin tai pastan sekä salaatin kanssa. Minä keitin tummaa riisiä ja lisäksi oli keitettyjä kasviksia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti