Mieheni löysi tämän reseptin Valion sivuilta täältä.
Tämä oli niin hyvää ja maistui hyvin lapsillekin, että sitä piti tehdä
heti parin päivän päästä lisää. Tein ohjeeseen joitain pieniä
muutoksia.
Kesäkurpitsapasta
300 g pastaa (käytin Penneä)
1 1/2 kasvisliemikuutiota
1 (300 g) kesäkurpitsa
1 iso sipuli
1 rkl juoksevaa margariinia (laitoin rypsiöljyä)
mustapippuria (laitoin 1 maustemitan jauhettuna)
1 valkosipulin kynsi
2 1/2 dl Kolmen juuston ruokakermaa
1 rkl tomaattipyreetä
1 dl tuoretta basilikaa
Tarjoiluun
parmesaanijuustoa raasteena tai lastuina
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta
pasta kasvisliemikuutioilla tai suolalla. Halkaise kesäkurpitsa ja
lusikoi siemenet pois (minä myös kuorin kesäkurpitsan). Leikkaa se
kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulisilppu pannulla
rasvassa. Lisää kesäkurpitsat ja anna kypsyä 1-2 minuuttia. Mausta
pippurilla ja hienonnetulla valkosipulilla. Lisää ruokakerma ja
tomaattipyree ja anna kiehahtaa. Mausta silputulla basilikalla.
Sekoita kastike pastan kanssa ja ripottele päälle parmesaaniraastetta- tai lastuja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti