Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat
(4 annosta)
4 (à 200 g) kesäkurpitsaa
2 porkkanaa
1 sipuli
400 g naudan jauhelihaa
2 rkl tomaattipyreetä
2 rkl soijakastiketta
2 tl oreganoa
1/2 tl mustapippuria
1 dl juustoraastetta
Pinnalle
1-2 dl juustoraastetta
Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa. Lisää kesäkurpitsojen sisus, porkkanat ja sipulit. Paista 5 minuuttia, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut. Mausta tomaattipyreellä, soijalla, oreganolla ja mustapippurilla. Lisää joukkoon juustoraaste. Tarkista maku.
Täytä kesäkurpitsaveneet seoksella. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista 200-asteisessa uunissa keskitasolla 20-25 minuuttia.
Juustoraasteet pintaan ja uuniin.
Uunista tulleet.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti