Pesto-fetamuffinssit
(8 suurta, 16 normaalikokoista tai noin 40 minikokoista)
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl ruususuolaa
75 g voita
2 kananmunaa
200 g turkkilaista jogurttia
1/2 dl maitoa
100 g fetajuustoa
1 dl juustoraastetta
1 dl vihreää pestoa (minulla meni noin 1/2 dl)
Laita taikina pursotinpussiin ja pursota taikinaa muffinssivuokiin. Täytä vuoista noin 3/4. Paina öljytyllä sormella muffinssien keskelle kuoppa. Pursota pienestä pussista pestonokareet kuoppiin. Paista 200-asteisessa uunissa keskitasolla noin 15-20 minuuttia.
Pursotinpussin avulla taikinan saa helposti ja nopeasti vuokiin.
Kuopat valmiina pestolle.
Kiitos siskolle kauniista muffinssivuoista ♥
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti