Rapsakoita, maistuvia pikkuleipiä. Ohje on Valo 24h paahdettu rouhittu pellava + tyrni -pakkauksen takaa.
Täällä
tarkemmin tuotteesta. Pakko kokeilla myös pellava + mustikka ja pellava
+ puolukka -seoksia. Aion laittaa seosta ainakin smoothieihin ja
jogurtin ja myslin sekaan.
Pellava + tyrni
Kaura-tyrnipikkuleivät
(noin 45 kpl)
2 dl kaurahiutaleita
1 dl Valo 24h pellavaa + tyrniä
1 1/2 dl sokeria
1 dl mantelirouhetta
1 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
100 g voita/margariinia sulatettuna
1 kananmuna
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää jäähtynyt voisula ja
kananmuna. Sekoita tasaiseksi. Nostele lusikalla pieniä kasoja
leivinpaperoidulle uunipellille. Jätä leviämisvaraa (minulla oli yhdellä
pellillä 16 kpl). Paista 225-asteisessa uunissa keskitasolla 5-10
minuuttia, kunnes saavat hieman väriä. Pikkuleivät ovat tosi pehmeitä
heti uunistaoton jälkeen, mutta ne rapsakoituvat nopeasti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti