tiistai 28. toukokuuta 2013

Kaurapannari


Tämä makoisa ohje on Yhteishyvä -lehden Ruoka-liitteestä helmikuu 2013.

Kaurapannari

(8 annosta)

1 l kaurajuomaa
 
4 kananmunaa

1 dl kauraleseitä
 
4 dl hiivaleipävehnäjauhoja
 
1/2 dl sokeria (laitoin ruokokidesokeria)

1/2 tl ruususuolaa
 
3/4 dl rypsiöljyä

Sekoita kulhossa kaurajuoma, kananmunat, leseet, jauhot, sokeri ja suola. Vatkaa joukkoon öljy. Anna taikinan turvota noin puoli tuntia. Kaada taikina leivinpaperoidulle, korkeareunaiselle uunipellille. Paista 225-asteisessa uunissa keskitasolla noin 25 minuuttia.

Juuri uunista tullutta pannaria.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti