maanantai 17. kesäkuuta 2013

Kaura-raparperipaistos


Raparperit sopivat hyvin myös kaurapaistokseen, johon yleensä tulee laitettua omenaa. Ohje on täältä, mutta muuntelin sitä hieman. mm. täältä löytyy ohje omena-kaurapaistokselle.

Kaura-raparperipaistos
 
(4-5 annosta)

1 l raparperipaloja
 
2 rkl ruokokidesokeria
 
1 tl kanelia

Huuhdo, kuori tarvittaessa ja pilko raparperin varret. Laita ne voideltuun uunivuokaan. Sekoita joukkoon sokeri ja kaneli.

Päälle

4 dl kaurahiutaleita
 
1 1/2 dl pehmeää voita/margariinia
 
1 1/2 dl ruokokidesokeria

Sekoita keskenään kaurahiutaleet, rasva ja sokeri ja levitä raparperien päälle. Paista 200-asteisessa uunissa keskitasolla 30 noin minuuttia.



Raparperipaistoksen kanssa sopii hyvin esimerkiksi vaniljakastike.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti