sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Marjaisa tuorepuuro


Kesähelteillä ei aina viitsi syödä keitettyä, lämmintä puuroa. Tässä oiva vaihtoehto, raikas ja nopea tuorepuuro. Sen voi kätevästi tehdä lähes valmiiksi jääkaappiin edellisenä iltana. Ohje on Hyvä terveys -lehdestä 2/2013. Hunajaa/sokeria voi halutessaan hieman lisätäkin, jos tykkää makeammasta.

Marjaisa tuorepuuro

(1 annos)

2 1/2 dl maustamatonta jogurttia

2 rkl kauraleseitä
 
1 rkl pellavarouhetta (laitoin pellava + tyrni -rouhetta)
 
2 dl mustikoita, mansikoita tai herukoita
 
1 tl hunajaa tai sokeria

(ripaus vaniljaa)

Sekoita kauraleseet ja pellavarouhe jogurttiin turpoamaan (voi laittaa jo edellisenä iltana jääkaappiin). Anna turvota hetki ja lisää marjat ja makeuta sopivaksi (jos marjat ovat jäisiä, voi nekin lisätä jo edellisenä iltana).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti