Kesähelteillä ei aina viitsi syödä keitettyä, lämmintä puuroa. Tässä
oiva vaihtoehto, raikas ja nopea tuorepuuro. Sen voi kätevästi tehdä
lähes valmiiksi jääkaappiin edellisenä iltana. Ohje on Hyvä terveys
-lehdestä 2/2013. Hunajaa/sokeria voi halutessaan hieman lisätäkin, jos
tykkää makeammasta.
Marjaisa tuorepuuro
(1 annos)
2 1/2 dl maustamatonta jogurttia
2 rkl kauraleseitä
1 rkl pellavarouhetta (laitoin pellava + tyrni -rouhetta)
2 dl mustikoita, mansikoita tai herukoita
1 tl hunajaa tai sokeria
(ripaus vaniljaa)
Sekoita kauraleseet ja pellavarouhe jogurttiin turpoamaan (voi
laittaa jo edellisenä iltana jääkaappiin). Anna turvota hetki ja lisää
marjat ja makeuta sopivaksi (jos marjat ovat jäisiä, voi nekin lisätä jo
edellisenä iltana).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti