Myslin ohjetta on helppo muokata mieleisekseen valitsemalla pähkinöistä, siemenistä ja kuivatuista hedelmistä/marjoista omat suosikit :)
Mysliä (Olgan tapaan)
(noin 10 annosta)
4 dl
pellavan-, kurpitsan- ja pinjansiemeniä sekä hassel- tai
pekaanipähkinöitä (laitoin pellavan- ja kurpitsansiemeniä,
pellava-tyrnirouhetta, kuorittuja maapähkinöitä ja cashewpähkinöitä
2 dl isoja kaurahiutaleita
1 dl ruisleseitä
1/4 tl ruususuolaa
1 dl hunajaa
2 rkl ruokaöljyä
tilkka vettä (laitoin 1 rkl)
3 dl
erilaisia kuivattuja marjoja ja/tai hedelmäpaloja kuten pehmeää
taatelia, kuivattuja omenakuutioita ja mustikkaa (laitoin pehmeää
taatelia, kuivattuja banaanilastuja sekä kuivattua ananasta ja papaijaa)
Paahda mysliä 175-asteisessa uunissa keskitasolla 10 minuuttia. Kääntele seosta kerran paahtumisen aikana. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon kuivatut marjat/hedelmät. Pilkoin taatelit ja kuivatut banaanit muutamaan osaan. Tarjoa mysliä esimerkiksi luonnonjogurtin tai maidon kanssa.
Minä syön myslini luonnonjogurtin kanssa.
Tässä toinen myslisatsi. Muuten samat ainekset, mutta korvasin taatelit rusinoilla,
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti