Kesäkurpitsahyrrät
Rahkavoitaikina
250 g margariinia
250 g maitorahkaa
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Sekoita rahka
ja pehmeä margariini keskenään. Lisää kuivat aineet ja sekoita
tasaiseksi. Laita taikina tuorekelmuun ja jääkaappiin vähintään tunniksi
tai yön yli. Sen jälkeen taikinaa on helpompi kaulia.
Täyte
1 rs (à 180 g) Italian yrtit-tuorejuustoa (tai jotain muuta yrttistä tuorejuustoa)
1 pieni (à 250 g) kesäkurpitsa
1 rkl oliiviöljyä
1 maustemitta mustapippuria
1 maustemitta (ruusu)suolaa
100 g salaattijuustoa (feta)
1 ruukku tuoretta basilikaa hienonnettuna
Pinnalle
125 g emmental-mozzarellajuustoraastetta
Kääri levy pitkittäissuunnassa rullalle. Jos haluat vähän pienempiä hyrriä, voi levyn halkaista pitkittäin kahteen osaan ja rullata levyt kahdeksi rullaksi. Leikkaa rullasta/rullista 1,5-2 cm:n paloja. Aseta palat leikkauspinta ylöspäin leivinpaperoidulle uunipellille. Ripottele kierteiden pintaan juustoraastetta. Paista 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, tai kunnes ne ovat saaneet hieman väriä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti