Tein näitä viime vappuna. Ohje on Etelä-Suomen Sanomat-lehdestä (to
25.4.2013). Vartaat olivat hiukan liian kauan uunissa unohdukseni takia,
mutta maku oli silti hyvä :)
Kanatandoorivartaat
4 broilerin rintaleikettä
3-4 rkl valmista tandoorimaustetahnaa
1 dl maustamatonta jogurttia
loraus sitruunamehua
♥
puisia varrastikkuja
Leikkaa rintaleikkeet pitkittäin kolmeen osaan. Sekoita marinadin
ainekset keskenään ja anna kanasuikaleiden maustua siinä muutama tunti
(annoin maustua yön yli). Laita varrastikut veteen ja ota pois, kunnes
ne ovat kunnolla kostuneet (tämä estää niiden kärähtämisen uunissa).
Pujota palat varrastikkuihin ja aseta ne leivinpaperoidulle
uunipellille. Paista 200-asteisessa uunissa noin 1/2 tuntia.
Kanapalat marinoitumassa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti