Tein näitä viime vappuna. Ohje on Etelä-Suomen Sanomat-lehdestä (to
225.4.2013). Näin syksylläkin näitä voi tehdä evääksi ja mennä
ihailemaan värikästä syksymetsää :)
Kurkkuleivät
12 palaa paahtoleipää
1 kurkku
ruususuolaa
200 g maustettua tuorejuustoa (piparjuuri tai tilli-mustapippuri)
ripaus mustapippuria
Kuori kurkku ja halkaise se. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi ja ripottele
pinnalle suolaa eli itketä ne. Kuivaa viipaleet talouspaperilla. Sivele
tuorejuusto leipäviipaleille. Levitä kurkkuviipaleet päälle ja mausta
ne pippurilla. Kokoa leipäpalat kerrosleiviksi. Leikkaa halutessasi
reunat terävällä veitsellä pois ja leivät kolmioiksi.
Täytteiden laittoa.
Tein myös tonnikalaleipiä. Niiden ohje löytyy
täältä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti