Pekoniruukku
150 g pekonia
1 sipuli
400 g maustamattomia broilerin suikaleita
broilerimaustetta tms. (käytin kreikkalaista kanamaustetta)
1-2 valkosipulinkynttä
1/2-1 tl yrttisuolaa
1/2 tl pippurisekoitusta
1 tl basilikaa
1 pieni tölkillinen anaspaloja (+ lientä tarvittaessa)
1 prk ranskancremeä
(ruusu)suolaa tarvittaessa
Anna ruoan hautua kannen alla 10-15 minuuttia. Jos tarjoat sitä vähän myöhemmin, laita valmis ruoka uunivuokaan ja 200-asteiseen uuniin keskitasolle ja anna olla siellä 1/2 h muhimassa.
Tämän ruoan kanssa olemme useimmiten
syöneet villiriisiä, koska se sopii niin hyvin tähän. Tämä villiriisi
tuli kesällä U-S.A:sta isän mukana tuliaisena.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti