Banaani-suklaamuffinit vaniljaisella kuorrutteella
(15 kpl)
2 dl fariinisokeria
1 dl rypsiöljyä
2 kananmunaa
1 dl maustamatonta jogurttia
2 kypsää banaania
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta (laitoin 1 1/2 tl)
1 tl kanelia
100 g suklaata (laitoin maitosuklaata)
Jaa paperiset muffinivuoat muffini- tai uunipellille. Annostele taikina vuokiin täyttäen niistä noin 3/4 (minä laitoin taikinan kertakäyttöiseen pursotuspussiin ja pursotin siitä taikinan vuokiin). Paista 175-asteisessa uunissa keskitasolla 15-20 minuuttia. Anna jäähtyä ennen kuorruttamista.
Kuorrutus ja koristelu
1 1/2 dl Flora Vispiä
100 g vaniljarahkaa
tomusokeria maun mukaan (noin 2 tl)
violetteja pehmeitä koristerakeita
(muutamin laitoin aiemmin tekemiäni suklaakukkasia)
Uunista tulleet muffinit.
Banaani-suklaamuffinit telineessä suklaamuffinien kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti