Rästipostaus viime vuoden lopulta. Ohje on Yhteishyvä-lehden Ruoka-liitteestä marraskuu 2012.
Fetajuustoperunat
(5-6 annosta)
1 kg jauhoisia perunoita, esim. Rosamunda
2 valkosipulinkynttä
ripaus (ruusu)suolaa ja rouhittua mustapippuria
100 g fetajuustoa
3 dl kermaa
1 dl juustoraastetta
Kuori ja viipaloi perunat. Nostele perunaviipaleet voideltuun
uunivuokaan kerroksittain hienonnetun valkosipulin, mausteiden ja
murustetun fetajuuston kanssa. Valuta päälle kerma ja ripottele pinnalle
juustoraaste. Kypsennä 200-asteisessa uunissa alatasolla noin 40
minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.
Uuniin menossa.
Valmista :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti