Suklaahippupikkuleivät tummasuklaahipuilla
(noin 60 kpl)
2 1/4 cups/ 5 1/4 dl vehnäjauhoja
1 tsp/ 1 tl ruokasoodaa
1 cup/ 2,4 dl pehmeää, normaalisuolaista voita
3/4 cup/ 1 3/4 dl sokeria
3/4 cup/ 1 3/4 dl fariinisokeria
1 tsp/ 1 tl vanilja-aromia
2 kananmunaa
2 cups/ 4,8 dl tummasuklaahippuja
1 cup/ 2,4 dl pilkottuja pähkinöitä halutessasi (käytin cashewpähkinöitä)
Nosta lusikalla taikinasta nokareita leivinpaperoidulle uunipellille. Paista -asteisessa uunissa keskitasolla 8-10 minuuttia, kunnes pikkuleivät ovat saaneet hieman väriä. Anna pikkuleipien jäähtyä vähän aikaa pellillä ja siirrä ne sitten ritilälle jäähtymään.
Näitä tummasuklaisia hippuja käytin tällä kertaa.
Valmis taikina.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti