Kasvispihvit
(24 kpl)
2-3 (250 g) porkkanaa
1 (180 g) palsternakkaa
300 g keräkaalia
1 (100 g) sipuli
1 dl hiivaleipävehnäjauhoja
2 dl emmental-mozzarella juustoraastetta
2 kananmunaa
1 dl maitoa tai vettä
noin 1 tl ruususuolaa
2 tl oreganoa
ripaus mustapippuria
Paistamiseen
rasvaseoslevitettä (käytin kookosöljyä)
Kuumenna lettu- tai paistinpannu (koin näille kasvispihveille helpoimmaksi tefal-pinnoitteisen pannun). Paista pihvejä rasvassa miedolla lämmöllä noin 4 minuuttia/puoli. Käytä taikinaa noin 1/2 dl/pihvi.
Voit paistaa pihvit myös 200-asteisessa uunissa keskitasolla noin 20 minuuttia. Käännä pihvit lastalla paiston puolivälissä, jotta saat niille kauniin paistopinnan. Tarjoa pihvit esimerkiksi keitettyjen perunoiden kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti