maanantai 13. tammikuuta 2014

Punajuuripihvivuoka


Tämä ohje on äitini vanhasta, Ingrid Sténin Kasvisruokia monella tapaa -keittokirjasta. Ihan kiva lisuke! Ohjeessa ei ollut tarkempia mittoja joillekin aineksille, mutta eipä se haitannut :)

Punajuuripihvivuoka

(6 hengelle)

2 isoa punajuurta

kermaa

korppujauhoja

2 rkl öljyä

kasvislientä

Kuori punajuuret ja leikkaa ne ohuehkoiksi viipaleiksi. Kasta ne kermaan ja kääntele korppujauhoissa. Paista leivitetyt viipaleet öljyssä pannulla. parisen minuuttia molemmin puolin. Lado viipaleet uunivuokaan kerroksittain. Kaada päälle kasvislientä sen verran, että punajuuret peittyvät (minulla oli kasvisliemenä nyt vain vettä + kasvisliemikuutio). Laita vuoka 200-asteiseen uuniin keskitasolle ja anna olla siellä noin 20 minuuttia, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Punajuuriviipaleet pannulle menossa.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti