Tämä ohje on äitini vanhasta, Ingrid Sténin Kasvisruokia monella
tapaa -keittokirjasta. Ihan kiva lisuke! Ohjeessa ei ollut tarkempia
mittoja joillekin aineksille, mutta eipä se haitannut :)
Punajuuripihvivuoka
(6 hengelle)
2 isoa punajuurta
kermaa
korppujauhoja
2 rkl öljyä
kasvislientä
Kuori punajuuret ja leikkaa ne ohuehkoiksi viipaleiksi. Kasta ne
kermaan ja kääntele korppujauhoissa. Paista leivitetyt viipaleet öljyssä
pannulla. parisen minuuttia molemmin puolin. Lado viipaleet uunivuokaan
kerroksittain. Kaada päälle kasvislientä sen verran, että punajuuret
peittyvät (minulla oli kasvisliemenä nyt vain vettä +
kasvisliemikuutio). Laita vuoka 200-asteiseen uuniin keskitasolle ja
anna olla siellä noin 20 minuuttia, kunnes punajuuret ovat kypsiä.
Punajuuriviipaleet pannulle menossa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti