Juustoinen kanavuoka
4 porkkanaa
2 1/2 dl riisiä (laitoin täysjyväriisiä)
300 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
3/4 tl ruususuolaa
kanamaustetta (suolatonta)
1 tl paprikajauhetta
2 sipulia
1 1/2 dl pakastemaissia
1/2 pakettia Koskenlaskija voimakasta
4 dl vettä
1 kanaliemikuutio (tai kasvisliemikuutio)
2 1/2 dl ruokakermaa Kippari (tai kolmen juuston kermaa)
juustoraastetta pinnalle (jos haluaa)
Ruskista broilerifileet ja mausta ne. Sekoita joukkoon hienonnetut sipulit, maissit, sulatejuustokuutiot. Paista vielä hetken aikaa, kunnes sipulit ovat vähän pehmenneet ja sulatejuusto sulanut sekaan. Kaada seos vuokaan porkkanoiden ja riisin päälle. Kaada kasvisliemen joukkoon kerma ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos vuokaan. Ripottele halutessasi päälle juustoraastetta. Paista 200-asteisessa uunissa alatasolla noin 1 h. Anna vetäytyä noin 10 minuuttia uunista oton jälkeen.
Valmista :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti