Löysin tällaisen ohjeen Yhteishyvä-lehden Ruoka-liitteestä syyskuu
2014. Ohjeessa olisi ollut myös hyvältä vaikuttava tonnikalatahnan ohje,
mutta nyt en tehnyt sitä. Söimme lettuja intiaanisokerilla maustetun
omenahillon kanssa.
Perunaletut
500 g jauhoisia perunoita
3 kananmunaa
1/2 dl puolikarkeita spelttijauhoja (tai vehnäjauhoja)
1 tl leivinjauhetta
1 1/2 dl kermaviiliä
1 tl ruususuolaa
Paistamiseen
kylmäpuristettua kookosöljyä
Kuori, keitä ja soseuta perunat. Mausta sose suolalla ja anna
jäähtyä. Lisää sitten soseeseen munat, jauho-leivinjauheseos ja
kermaviili. Paista taikinasta lettupannulla öljyssä paksuhkoja lettuja.
Perunalettuja ja inkkari-omenahilloa :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti