maanantai 5. tammikuuta 2015

Punajuuri-fetasalaatti


Tässä raikas ja hyvänmakuinen salaatti tai ruoan lisuke! Äitini teki tätä joulun jälkeen ja nyt tein sitä itsekin . Helppoa ja hyvää :) Ohje on Yhteishyvä -lehden Ruoka-liitteestä joulukuu 2014.

Punajuuri-fetasalaatti

(4 annosta)

4 punajuurta

1 dl turkkilaista jogurttia (laitoin nyt täyteläistä luonnonjogurttia)

ripaus ruususuolaa ja rouhittua mustapippuria

100 g kuutioitua fetajuustoa

2-3 rkl hienonnettua persiljaa

Pese punajuuret ja keitä ne kypsäksi noin tunnin ajan. Jäähdytä kypsät punajuuret kylmässä vedessä. Kuori ja leikkaa ne lohkoiksi. Notkista jogurtti ja lisää mausteet. Sekoita joukkoon punajuurilohkot ja kuutioitu fetajuusto. Koristele tuoreella persiljalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti