Tässä raikas ja hyvänmakuinen salaatti tai ruoan lisuke! Äitini teki
tätä joulun jälkeen ja nyt tein sitä itsekin . Helppoa ja hyvää :) Ohje
on Yhteishyvä -lehden Ruoka-liitteestä joulukuu 2014.
Punajuuri-fetasalaatti
(4 annosta)
4 punajuurta
1 dl turkkilaista jogurttia (laitoin nyt täyteläistä luonnonjogurttia)
ripaus ruususuolaa ja rouhittua mustapippuria
100 g kuutioitua fetajuustoa
2-3 rkl hienonnettua persiljaa
Pese punajuuret ja keitä ne kypsäksi noin tunnin ajan. Jäähdytä
kypsät punajuuret kylmässä vedessä. Kuori ja leikkaa ne lohkoiksi.
Notkista jogurtti ja lisää mausteet. Sekoita joukkoon punajuurilohkot ja
kuutioitu fetajuusto. Koristele tuoreella persiljalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti