Valkosuklaa-fodge -pikkuleivät
(noin 52 kpl)
2 1/2 cups/ 6 dl puolikarkeita spelttijauhoja
1/4 cup/ 3/4 dl tummaa kaakaojauhetta
1 1/2 tsp/ 1 1/2 tl leivinjauhetta
1 cup/ 2,4 dl pehmeää, normaalisuolaista voita
1 3/4 cups/ reilu 5 dl intiaanisokeria
2 isoa kananmunaa
1 Tbsp vanilja-aromia (laitoin 2 tl vaniljasokeria)
2 1/2 cups/ 6 dl pieniä valkosuklaahippuja (tai rouhittua valkosuklaata)
Pyörittele taikinasta palloja (noin 1 rkl taikinaa jokaiseen palloon) ja aseta ne leivinpaperoidulle uunipellille. Jätä leviämisvaraa (laitoin yhdelle pellille 12 taikinapalloa). Paista 190-asteisessa uunissa noin 10-12 minuuttia. Pikkuleivät saavat jäädä keskeltä pehmeiksi.
♥
Tällaisia mini-valkosuklaahippuja laitoin
pikkuleipiin. Tuossa näkyy kuva pikkuleivistä ja ne on myös pyöritetty
suklaahipuissa ennen paistoa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti