Tämä torttumalli on Dronningholmin sivuilta täältä. Minulla on tapana kaulia valmiit lehtitaikinalevyt pitkittäissuunnassa sen verran, että niistä saa tehtyä kolme torttua. Ihan tarpeeksi paksuja niistä tulee silti. Näihin olisi ollut kiva kokeilla omena-kanelimarmeladia. Seuraavalla kerralla sitten.
Täältä löytyvät ohjeet aiemmin tekemilleni enkeli-tortuille.
Täältä löytyvät ohjeet ruutu-tortuille.
Täältä löytyvät ohjeet snautseri-tortuille.Tee veitsellä viillot jokaiseen neljään kulmaan. Minulla tuli tähän vähän turhankin pitkät viillot.
Pursota tai lusikoi pitkien sivujen keskikohtaan luumumarmeladia. Nokareet kannattaa laittaa ihan viiltojen viereen, kuten tuo vasemmalla oleva nokare.
Nosta kulmat keskelle, kostuta liitoskohdat ja paina sormella, jotta ne eivät aukea paistettaessa. Laita kukan keskelle vielä nokare luumumarmeladia. Voitele pinta ja paista 225-asteisessa uunissa keskitasolla noin 10 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti