Punaherukka-juustokakkumuffinit
(noin 12 kpl)
150 g voita
2 kananmunaa
1 dl maitoa
3 dl puolikarkeita spelttijauhoja
2 1/2 dl intiaanisokeria
1/2 vaniljatanko (tai 1 tl vaniljasokeria)
1 1/2 tl leivinjauhetta
3 dl punaherukoita (tuoreita tai pakastettuja)
Juustokakkukuorrute
200 g tuorejuustoa
3/4 dl intiaanisokeria
1 kananmuna
Sekoita pienessä kulhossa tuorejuusto, intiaanisokeri ja kananmuna tasaiseksi seokseksi. Lusikoi kuorrute muffinssivuokiin taikinan päälle. Paista muffinsseja 175-asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia tai kunnes testitikkuun tarttuu enää muutamia meheviä murusia. Anna hieman jäähtyä ja tarjoile.
♥
Nämä muffinssit ovat sävyltään tummempia
kuin kirjassa olevat muffinssit, koska näihin on käytetty kidesokerin
sijasta intiaanisokeria :)
Pehmoista muffinssia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti