keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Prima-mausteet, osa 2


Prima-mausteet lähetti viime lokakuussa ihanan paketin uutuuksia ja muuten vaan mukavia tuotteita kokeiltavaksi. Tässäpä niistä vähän tarkemmin. Täältä voi lukea aiemmin saamistani Priman tuotteista.

Sormisuola Pekoni

Ainesosat: Pekonilla maustettua sormisuolaa

- Viimeistelee minkä tahansa ruoan tuoden aromikkuutta ja tyyliä.


Yrttipaprikasekoitus

Ainesosat: ruohosipulia, persiljaa, paprikaa

- Oma uusi lempparimausteeni! Huumaavan hyvä tuoksu ja maku samanmoinen. Sopii ihan kaikkeen ruokaan sekä salaattiin/salaatinkastikkeisiin. Sopii leivontaankin, esim. sämpylöihin.


Aito Vaniljasokeri

Ainesosat: sokeria, Bourbon vaniljaa ja vaniljauutetta

- Leivonnaisten, jälkiruokien ja juomien maustamiseen


Kuorrutejauhe

Ainesosat: glukoosisiirappi, kasvirasva (palmu), laktoosi, vesi, emulgointiaine (E475, E322), suolaa (0,05 %)

- Kuorrutejauhe sulaa uunissa rapean makeaksi ja kiinteäksi. Sopii loistavasti mm. tosca-kuorrutteen, pikkuleipien ja myslipatukoiden valmistukseen. Hyviä käyttövinkkejä ja ohjeita löytyy täältä.


Viinikivi, Cream of tartar

Ainesosat: Viinikivi (E336), gluteeniton

- Viinikiveä saadaan viinintuotannon sivutuotteena. Parantaa leivonnaisten koostumusta. Parantaa mm. marenkivaahdon koostumusta ja lämmönkestävyyttä. Kermavaahdollekin hyvä parannusaine.


Vaniljauute siemenillä

Ainesosat: inverttisokeri, Bourbon vaniljauute, karamelliväri, vaniljan siemeniä

- Aidon vaniljan tuoksuinen, joka sopii ruokiin, jälkiruokiin ja leivontaan


Suklaanapit, valkosuklaa

Ainesosat: sokeri, kaakaovoi, maitojauhe, emulgointiaine (soijalesitiini E322), luontainen vanilja-aromi

- Belgialaisia suklaahippuja leivontaan, koristeluun ja sulatukseen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti