Hirmuisen pitkä tauko on ollut blogimaailmassani. Mutta kirjoitin jo syyn taukoon. Laitan sen tänne blogiin ihan piakkoin! ♥
Tein maaliskuussa poikani synttäreille näitä kasvistäytteisiä rieskarullia. Täytteen ohje on Nirson naisen ruokablogista täältä. Näitä voi tehdä vaikka juhlia edeltävänä päivänä valmiiksi jääkaappiin. Rullat saa nopeasti pilkottua ja aseteltua tarjolle :)
Kinkkutäytteisten rullien ohje löytyy täältä.
Kasvistäytteiset rieskarullat
(36-42 kpl)
3 rullarieskalevyä
♥
200 g yrttituorejuustoa
250 g miniluumutomaatteja
1 paprika
1 pussi jääsalaattia
1/2 dl tuoretta basilikaa
30 g pinjansiemeniä
30 g pinjansiemeniä
ripaus ruususuolaa
ripaus jauhettua mustapippuria
Levitä
rieskalevyille tuorejuustoa, noin 50 g/levy. Pilko miniluumutomaatit (minä poistin siemenkodat niiden nestemäisyyden takia). Pese ja
pilko paprika pieniksi kuutioiksi, pese jääsalaatti ja revi se
pienemmäksi ja hienonna basilikanlehdet. Yhdistä kulhossa edellämainitut
ainekset sekä creme fraiche ja mustapippuri. Sekoita seos tasaiseksi ja
levitä se rieskalevyille. Täytettä ei kannata levittää ihan reunoihin
saakka, jotta täytettä ei pursua ulos rullatessa.
Rullaa
rieskalevyt pitkältä sivulta napakoiksi rulliksi. Kääri rullat
tuorekelmuun ja anna olla jääkaapissa noin neljä tuntia. Poista kelmu ja
leikkaa rulla sopiviksi paloiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti